تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

کاهش تولید ناخالص داخلی کشور در دهه گذشته

منتخب مردم رامسر و تنکابن در مجلس یازدهم گفت: در دهه گذشته تولید ناخالص داخلی کشور رشدی نداشته است و کاهش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر،سید شمس‌الدین حسینی منتخب مردم رامسر و تنکابن در مجلس یازدهم امروز (سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۹۹) در نخستین نشست هم اندیشی فراکسیون کارگری مجلس یازدهم اظهار داشت: در دهه گذشته تولید ناخالص داخلی کشور رشدی نداشته است و کاهش پیدا کرده است.

 

وی افزود: از طرفی با توجه به اینکه رشد جمعیت به طور متوسط به ۱.۳ تا ۱.۴ افزایش پیدا کرده است برایند آن سبب شده که درآمد سرانه کاهش پیدا کرده است.

 

حسینی خاطرنشان کرد: وقتی درآمد سرانه کاهش پیدا می‌کند و سفره مردم کوچک می‌شود. این همه ماجرا نیست بلکه ماجرا این است که توزیع درآمد نابرابر تر شده است. به طوری که ضریب جینی ۳۶ درصد بود الان بالای ۴۲ درصد است.

 

منتخب مردم رامسر و تنکابن در مجلس یازدهم تاکید کرد: وقتی درآمد سرانه کاهش پیدا می کند و از طرفی نابرابری درآمد افزایش پیدا میکند برآیند این دو عامل این می شود که رفاه اجتماعی کاهش پیدا می‌کند.

 

وی گفت: ما در فراکسیون‌هایی همچون فراکسیون کارگری و کمیسیون‌های اقتصادی و اجتماعی دو محور اصلی افزایش درآمد سرانه که از طریق افزایش رشد اقتصادی ایجاد می‌شود و دیگری بهبود توزیع درآمد که از طریق باز توزیع منابع و تخصیص بهینه منابع صورت می‌گیرد.

 

حسینی گفت: در واقع اگر چه در بحث ارز آنگونه که در بودجه آمده،   ۱۱ میلیارد دلار به کالاهای اساسی اختصاص پیدا می کند مابه تفاوت چهار هزار تومان با ۱۶ هزار تومان ۱۱۰ هزار میلیارد تومان می‌شود. و این عدد منبع  هنگفتی است که به خوبی باز تولید صورت نمی‌گیرد و باید در این خصوص تجدید نظر صورت گیرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده